Historie

In 2003 zijn wij met Epskamp Auto Deal gestart. Driek was als klein jongetje al geïnteresseerd in auto’s of zoals hij zelf altijd zegt ‘in oud ijzer’. Op 15-jarige leeftijd ging  hij de autowereld in. Hij haalde zijn IVA-diploma in Driebergen en werkte bij verschillende autodealers tot hij zijn eigen garage opende aan de Leidseweg in Voorschoten.

Annet Epskamp-Griffioen komt uit een echte Voorschotense ondernemersfamilie. Na een leidinggevende functie bij een groot warenhuis en een baan bij Personeelszaken van een kinderopvang, koos zij voor de autowereld en doet de volledige administratie binnen het bedrijf.

OOK ONDERHOUD

‘In eerste instantie handelden we alleen in gebruikte auto’s, inkoop en verkoop, maar na een paar jaar bleek dat veel van onze klanten ook zochten naar een goede garage voor het onderhoud. In 2007 hebben we daarom in hetzelfde pand de werkplaats geopend en inmiddels zijn er zes medewerkers.’

Sinds begin 2014 is de bekende Rob Bommezijn aan ons team toegevoegd. Rob, net zo’n autogek als de rest van het team, heeft 30 jaar ervaring in de autowereld en met name in Italiaanse merken.  Hij is een bekende in de Leidse regio en weet alles over verkoop, inkoop en onderhoud van auto’s en schadeherstel.

ONS TEAM

Nico Hoek is de eerste monteur en nestor van het team, hij werkt sinds 2008 bij ons. Met maar liefst 40 jaar ervaring weet hij voor alles een oplossing. Monteur zijn is zijn lust en zijn leven en hij is helemaal gek van gereedschappen en noviteiten in de autowereld. Bovendien is Nico Brembo remmenspecialist.

Nico Haazebroek is APK keurmeester en eerste monteur. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring. Kevin is tweede monteur en bijna klaar met de opleiding voor eerste monteur. Kevin is nog lang niet uitgeleerd. Henk Westerbeek verzorgt het transport van alle voertuigen en verleend hand en spandiensten. Merijn Epskamp, inderdaad de zoon van. Hij is student HBO automotive, vindt techniek leuk en werkt een paar dagen per week bij ons.

Floo, de hond van Driek en Annet, bouwjaar 2011. Luistert goed en is gek op hondenkoekjes. Af en toe mag ze mee naar de zaak en kletst ze graag met onze klanten.

ONS FAMILIEBEDRIJF

De technische ontwikkelingen gaan ook in de autowereld razendsnel en daarom gaan onze medewerkers en wijzelf regelmatig op bijscholing. Kennis en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ons team is dan ook een perfecte combinatie van deze twee criteria.

We horen vaak: ‘jullie zijn een echt familiebedrijf’. En dat klopt, we zijn één grote familie en doen onze uiterste best om de autobezitter zo snel, goed en zo voordelig mogelijk te helpen.

Driek en Annet Epskamp